• nl
  • en
  • de

Koningsdag 2019 Eersel

Koningsdag in Eersel

Het is bijna Koningsdag en dan is er dit jaar op DE MARKT weer van alles te doen net als vorig jaar. Gaat weer gezellig worden!

ZATERDAG 27 APRIL KONINGSDAG MARKT EERSEL

Er is een kindervrijmarkt dus als je speelgoed of andere spulletjes wilt verkopen kun je dat zaterdag 27 april doen. Vanaf 9.00 uur ben je welkom en om 10.00 uur start de verkoop.
Neem voor het verkopen van je spulletjes een deken of kleed mee waarop je alles kunt uitstallen en zorg ook voor een groot stuk doorzichtig plastic of bijv. een partytent. Het kan natuurlijk regenen en het zou jammer zijn als je spulletjes allemaal nat worden maar we gaan er vanuit dat er een heerlijk Oranje-zonnetje schijnt die dag! Zorg ook dat je een doosje of kistje bij je hebt met wat wisselgeld. Het is het leukste als je samen met je broer/zus, vriend of vriendinnetje komt zodat je ook zelf even op de vrijmarkt kunt rondsnuffelen. Spullen die niet verkocht worden moet je weer mee naar huis nemen.
Er is een koffie/thee hoek met iets lekkers, ranja en een snoepkraam.
Belbal ballonnen zijn helemaal hip, ze zijn afbreekbaar en minder gevaarlijk voor de dieren. Deze Belbal ballon is van latex wat 100% biologisch afbreekbaar is, heel milieuvriendelijk en kost € 0,50 per ballon.
Verder is er weer een leuk springkussen. Er is ook een kraam waar je voor 1 euro mag komen knutselen. Dit jaar maken we ‘een koninklijke tas’. Kom kijken en maak er iets moois van!

Programma op de Markt vanaf 10.00
 Vrijmarkt voor kinderen
 Knutselactiviteit: “koninklijke tas” versieren
 Springkussen
 Koffie/theekraam met terrasje
 Snoepkraam
 Belbal Ballonnen
 Dansdemonstraties op de Kiosk
 DJ Ruud