• nl
  • en
  • de

Santa Run Eersel 2018

Loop zaterdag 15 december 2018 weer mee met de 3de Rotary Santa Run!

De Rotary Santa Run is een gezellige sponsorloop waarbij alle deelnemers – in kerstmanpak – door de (winkel)straten van Eersel wandelen (in totaal 2,3 km). Organisatie is in handen van Rotary Club Eersel en Stichting Promotie Eersel. Doel is zoveel mogelijk geld ophalen voor de WensAmbulance Brabant en Stichting Leergeld Veldhoven en de Kempen.

Wat gaan we doen?

Met zoveel mogelijk verklede kerstmannen, -vrouwen en -kinderen kleuren we de Markt in Eersel rood. Na een sportieve warming-up van de FitFactory, wandelen de deelnemers door het in kerstsfeer versierde Eersel. De Eerselse winkeliers zorgen voor attracties en versnaperingen langs de route. Na afloop laat Big band Nightshift alle Santa’s swingen in de gezellige tent op de Markt. Dan wordt ook de opbrengst voor de goede doelen bekend gemaakt tijdens de gezellige X-mas party…!!

Jouw deelname is een cadeau….

Door deelname aan de Santa Run Eersel zorg jij voor een sponsor bijdrage aan de WensAmbulance Brabant en Stichting Leergeld Veldhoven en de Kempen.

DOE zaterdag 15 december 2018 allemaal weer MEE! De kleur is rood…

Tijdens een geweldige 2e editie van de Rotary SantaRun 2017! konden we dankzij de lopers en sponsoren € 6000,- doneren aan de Wensambulance Brabant.